Yritys

Ohutlevytuotteita ja kokoonpanoa rautaisella ammattitaidolla

FinnPelti Oy on vuonna 1992 perustettu ohutlevytuotteita ja kokoonpanopalveluja tarjoava perheyritys. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin ammattirakentajat, peltisepät, talotehtaat, metalli- ja konepajateollisuus sekä rakennusteollisuus. Toimitilamme sijaitsevat Sastamalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Enemmän kuin pelkkiä peltitöitä

Tarjoamme käyttöösi viimeisimmän tietotaidon ohutlevyjen materiaaleista ja työskentelytavoista. Pitkän kokemuksen tuoma metallialan tuntemus, osaava henkilöstö, modernit toimitilat, nykyaikainen laitekanta ja osittain automatisoitu tuotantoprosessi takaavat, että saat meiltä paljon enemmän kuin pelkkiä peltitöitä.

Asiakas aina etusijalla

Toimintamme perustuu avoimuuteen, luottamukseen ja sitoutumiseen. Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin ja tuotamme asiakkaille helppoja kokonaisratkaisuja ottamalla vastuun esim. osakokonaisuuksien valmistamisesta. Teemme yhteistyötä asiakkaan kanssa jo tuotteen suunnittelusta lähtien. Näin varmistamme mahdollisimman tehokkaan, edullisen ja asiakkaan tarpeisiin sopivan tuotantotavan. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaiden toiveiden perusteella.

Alati kasvava ja kehittyvä yritys

Panostamme laatuun, toimitusvarmuuteen sekä osaamisemme kehittämiseen. Kovasta kilpailusta huolimatta olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme jatkuvasti, ja toimitiloja on laajennettu kasvun myötä. Tällä hetkellä 2 000 m2 tuotantotiloissamme työskentelee noin 15 henkilöä. Lisäksi lämmintä varastotilaa on 600 m2.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteita. Vastuullisen toiminnan tavoitteena on turvata pitkäaikaiset toimintaedellytykset.

Ajanmukaiset koneet ja laitteet

Investoimme jatkuvasti ajanmukaisiin tuotantokoneisiin ja -laitteisiin. Monipuolinen laitekanta mahdollistaa laadukkaiden tuotteiden nopean valmistamisen raaka-aineesta asiakkaan määrittämään loppupakkaukseen saakka.

Volvo