Sadevesijärjestelmät
Tasokas sadevesijärjestelmä ehkäisee vesivaurioita

Huolella suunniteltu ja ammattilaisten toteuttama sadevesijärjestelmä suojaa rakennuksen ulkopintoja ja ehkäisee vesivaurioita, sekä viimeistelee rakennuksen julkisivun ja näin ollen muodostaa kauniin kokonaisuuden. Meiltä saat kestävät sadevesijärjestelmät uudis- ja saneerauskohteisiin.

Valikoimistamme löytyy sekä kantikkaat että puolipyöreät sadevesijärjestelmät. Kourut voit joko noutaa valmiina pituuksina tai autolla vedettävän vesikourukärryn ansiosta kourut voidaan myös valmistaa paikan päällä.

Järjestelmä sisältää sadevesikourut ja alastulo- eli syöksytorvisarjat. Hyvin yhteensopivien osien ansiosta sadevesijärjestelmä on helppoa asentaa.

Varastostamme saat myös heti noutovalmiit laadukkaat sadevesijärjestelmät. Yleinen sadevesijärjestelmä koostuu 125mm puolipyöreistä kouruista ja 87mm pyöriestä sileistä syöksyputkista tarvikkeineen.Materiaalina osissa on molemmin puolin pinnoitettu teräsohutlevy. Pinnoite PURAL maalipinta, joilla 20 vuoden puhkiruostumattomuustakuu materiaali- ja valmistusvirheiden osalta.

Vesikourujen vakio pituudet ovat 3m, 4m ja 6m. Väreinä valkoinen, tumma harmaa, punainen, ruskea sekä musta.


Siirry tästä yhteydenottolomakkeeseemme

Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Tarkemmat tiedot löydät yhteystiedot sivulta.