Pintakäsittely
Laadukas pintakäsittely pidentää käyttöikää

FinnPelti Oy:n pintakäsittelymenetelmänä on jauhemaalaus, johon sisältyy kunkin materiaalin tarvitsemat esikäsittelyt. Jauhemaalaus muodostaa erittäin kovan ja kestävän pinnan, mikä parantaa tuotteen korroosionkestoa. Sen myötä käyttöikä pitenee merkittävästi. Muita jauhemaalauksen etuja ovat nopeus ja edullisuus. Siinä ei käytetä liuottimia, minkä vuoksi siitä ei myöskään tule VOC-päästöjä.

Tasainen maalipinta myös hankalanmuotoisille kappaleille
Jauhemaalaus soveltuu hyvin moniulotteisille kappaleille, joille perinteisillä maalausmenetelmillä on hankalaa tai jopa mahdotonta saada tasaista maalipintaa.

Tarjoamme jauhemaalauspalvelua kaikissa RR- ja RAL-kartan väreissä.

Jauhemaalauksen vaiheet
1. Rautafosfatointipesu
2. Kuivaus
3. Jauheen ruiskutus käsiruiskulla eli osien pulverointi
4. Uunitus polttouunissa

Maalauslinjan maksimikappalekoko

  • leveys 900 mm
  • korkeus 1 500 mm
  • pituus 3 650 mm
  • max. paino n. 200 kg.

Maalauta meillä vaivatta myös omat tuotteesi
Oman tuotantomme ohella maalaamme myös meille toimittamasi tuotteet, vaikka esim. moottoripyörän osat ja auton vanteet. Halutessasi hoidamme myös maalattavien tuotteiden kuljetuksen pajalle ja takaisin.

Ennen tuotteen maalausta on hyvä myös poistaa mahdolliset jäysteet, vanha maali tai ruoste. Tämäkin onnistuu meillä esimerkiksi jäysteen poistoon käytössämme on täysrumpu, sekä ruoste ja vanha maali saavat kyytiä hiekka- ja kuivapuhalluslaittellamme.

Tarjolla laaja valikoima muitakin pintakäsittelyitä
Verkostomme kautta voimme toteuttaa myös monet muut pintakäsittelyt, kuten sinkitykset, anodisoinnit, nikkelöinnit ja hopeoinnit.