Koneistus
CNC-koneistusta ammattitaidolla

Laajensimme elokuun 2018 aikana toimintaamme myös koneistukseen. Olemme keskittyneet sekä kevyeen että keskiraskaaseen CNC-koneistukseen, alihankintaperiaatteella.

Käytössämme koneistukseen on toimitiloistamme yhteensä noin xxx m2. Yrittäjävetoisena yrityksenä tarjoamme nykyaikaisilla työstökoneilla ennen näkemättömän tehokasta ja joustavaa palvelua asiakkaillemme. Sorvauksen ja jyrsinnän lisäksi hammastukset, kiilaurat, pyörö- ja tasohionnat onnistuvat kauttamme ja luonnollisesti toteutamme koneistettaviin tuotteisiin myös hitsaukset sekä pintakäsittelyt omassa tuotannossamme. Esikokoonpano tai loppukokoonpanotyöt ovat myös osa palveluamme aivan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Koneistamme niin proto-osat kuin suuretkin sarjatkin nykyaikaisella ja monipuolisella konekannallamme. Silti moderneinkaan kone ei tuota yksin markkinoiden laadukkaimpia komponentteja, niinpä yrityksessämme työskentelee osaava ja monipuolinen henkilökunta, joka osaa ottaa kaiken irti konekannastamme, ja varmistaa, että työn lopputulos on aina ensiluokkaisen laadukasta.

Kapasiteettimme koneistukseen:

Nakamura TW-10-ML


-5-akselinen, vastakarainen
-pyörivät työkalut
-tangonsyöttölaite

Puma 300 LM


-3-akselinen
-pyörivät työkalut teho 5,5 kw

Hyundai Wia KF 5600


-40-paikkainen työkalumakasiini
-liikealueet:
-X-akseli 1100mm, Y-akseli 560mm, Z-akseli 520mm

Vaaka hoonauskone Sunnen


-halkaisijat 1,5 mm - 65 mm

Bomar automaattisaha


-max sahaus D=250