Kattoturvatuotteet
Varmista turvallinen liikkuminen katolla ja sen alla

FinnPelti Oy:n laadukkaat kattoturvatuotteet ja tikkaat lisäävät katolla ja sen alla liikkuvien turvallisuutta. Meiltä saat Nescon kattosillat, lumiesteet sekä tikasjärjestelmät, kuten lapetikkaat ja niihin liittyvät osat ja kannakkeet suoraan varastostamme.

Kaikki tuotteemme ovat läpäisseet tiukat staattiset ja dynaamiset testit. Ne on helppo asentaa standardien mukaisesti eri kattomateriaaleille. Mukana saat tarvittavat asennustarvikkeet ja selkeät asennusohjeet. Voit toki myös jättää asennuksen meidän huoleksemme.

Kattosillat ja lumiesteet

Kattosilta takaa turvallisen pääsyn esimerkiksi savupiipulle. Lumiesteellä pidät lumet poissa kulkuväylien ja sisäänkäyntien kohdalta. Lumieste estää myös lumen putoamisen paikkaan, jossa se voi vahingoittaa ihmisiä, lemmikkieläimiä tai esineitä.

Kattosilta

Kattosilta asennetaan katolle harjan suuntaisesti. Silta toimitetaan asennusvalmiina 3 m pakettina, joka sisältää kattosillan, katekohtaiset kannakkeet, kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet. Kattosillat saat maalattuna RR-sävyihin. (Varastovärit: tummanharmaa, tummanpunainen, musta, ruskea ja tiilenpunainen.)

Lumieste

Lumiesteet toimitetaan asennusvalmiina 3 m paketteina, jotka sisältävät lumiesteputket, katekohtaiset kannakkeet, kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet. Lumiesteet saat sinkittynä tai maalattuna. (Varastovärit: tummanharmaa, tummanpunainen, musta, ruskea ja tiilenpunainen.)

Pitkillä lappeilla ja jyrkillä katoilla suosittelemme kahden tai useamman lumiesterivin käyttöä liiallisen lumikuormituksen välttämiseksi myös läpivientien ja piippujen taakse suositellaan lumiesteitä. Kysy tarkemmat tiedot asiantuntijoiltamme.

Tikkaat

FinnPelti Oy:n monipuolisista tikassarjoista löydät helposti rakennukseesi sopivan vaihtoehdon. Tikkaat ovat helposti asennettavia ja monikäyttöisiä. Samat tikasrungot soveltuvat seinä- ja lapetikkaiksi, turvatikkaiksi sekä sivutikkaiksi.

Tikasrunkojen vakiomitat ovat 1,2 m, 2,7 m, 3,3 m ja 4,2 m. Erimittaisia tikasrunkoja voidaan myös liittää toisiinsa tikasrunkojen supistusten ansiosta. Liitokset varmistetaan luotettavalla pulttiliitoksella.

Lapetikkaat

Liiku turvallisesti katolla lappeen ja harjan suuntaisesti
Asennusvalmis lapetikassarja sisältää tikasrungon, profiilikohtaiset kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet. Voit liittää lapetikkaisiin porrasaskelmat, jotka helpottavat kulkemista loivilla katoilla. Porrasaskelmat saat erikseen tilaamalla. Lapetikkaat maalattuina RR-sävyin.

Seinätikkaat

Kiipeä varmoin askelin katolle Asennusvalmis seinätikassarja sisältää tikasrungon, seinäjalat, yläkaaret, räystästuet, tarvittavat kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet. Toimitamme seinätikkaat joko sinkittyinä tai maalattuina.

Turvatikkaat

Vaaran uhatessa pääset turvallisesti pois ylemmistä kerroksista Asennusvalmis turvatikassarja sisältää tikasrungon, yläkaaret, seinäkiinnikkeet, tarvittavat kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet. Toimitamme turvatikkaat joko sinkittyinä tai maalattuina.

Siirry tästä yhteydenottolomakkeeseemme

Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Tarkemmat tiedot löydät yhteystiedot sivulta.